Η προστιθέμενη αξία
στα αγροδιατροφικά προϊόντα είναι το αντικείμενο της ανοικτής συζήτησης που
διοργανώνει η εταιρία ανάπτυξης αγροτικών επιχειρήσεων fooditerranean στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας
Χανίων, (Ελ. Βενιζέλου 28-32)
την Παρασκευή στις 10 Ιανουαρίου 2014, από τις 18:30 έως τις 22:00. Απευθύνεται όχι μόνο σε αγροδιατροφικές
επιχειρήσεις αλλά σε ΟΛΟΥΣ όσους εμπλέκονται στα στάδια εξέλιξης ενός
αγροδιατροφικού προϊόντος, από την παραγωγή έως την κατανάλωσή του. Η συζήτηση
θα ανοίξει με σύντομες τοποθετήσεις εξειδικευμένων επαγγελματιών του κλάδου που
θα αναφερθούν στην διαδικασία αξίας ενός αγροδιατροφικού προϊόντος στα πέντε
βασικά στάδια εξέλιξής του. Πιο
συγκεκριμένα:
- Γιώργος Γκέκας, Ιδρυτής fooditerranean | Ορισμός και ανάπτυξη προστιθέμενης αξίας σε ένα αγροδιατροφικό προϊόν.
- Κώστας Χαρτζουλάκης, Ερευνητής, τ. Δ/ντής Ινστιτούτου Ελιάς & Υποτροπικών Φυτών | Προστιθέμενη Αξία στο στάδιο της καλλιέργειας και παραγωγής.
- Γιώργος Μαρακάκης, Πρόεδρος ελαιουργών Χανίων, | Προστιθέμενη αξία στο στάδιο της μεταποίησης.
- Εμμανουήλ Καρπαδάκης, Υπεύθυνος Marketing Terra Creta S.A. | Προστιθέμενη αξία στο στάδιο της εμπορίας.
- Γιάννης Αποστολάκης, Πρόεδρος Κρητικής Γαστρονομίας | Προστιθέμενη αξία στο στάδιο της κατανάλωσης.
Το forum θα δώσει έμφαση στην αλληλεπίδραση μεταξύ του κοινού και
των ομιλητών με ερωτοαπαντήσεις και ανάπτυξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν
οι αγροδιατροφικές επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα:
- Πως ορίζεται η προστιθέμενη αξία;
- Πως επιτυγχάνεται σήμερα;
- Ποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αγροδιατροφικές επιχειρήσεις;
- Τι πρέπει να αλλάξουμε;
- Ποιοι μπορούν να προσθέσουν αξία στην εξαγωγική δραστηριότητα αγροδιατροφικών προϊόντων;
- Με ποιο τρόπο;
Στείλτε τις προτάσεις και τις ερωτήσεις σας στο twitter @fooditerranean
George Gkekas | Brand & Business Development manager
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου